İzleyiciler

Translate

25 Ekim 2017

Schwarskopf Gliss Mor Şampuan Ve Saç Kremi

Merhaba,
Yazmazsam  olmaz dediğim  bir üründen bahsetmek istiyorum. Gliss'in yeni  şampuan ve saç kreminden :)
Schwarzkopf markasını duymayan yoktur. Saç ürünleriyle uzmanlaşmış  ve kalitesini ispatlamış bir marka. Ürünleriyle de bunu bize kanıtlıyor  zaten. Sıvı saç spreylerinden kullananların çoğundaki düşünce aynıdır. Saç uzaması hızlanmış, saçlar canlanmış, saha sağlıklı bir görünüm almış... Bendeki tek problem bu sıvı saç spreylerini çok çabuk bitirmem. Maalesef bereketli ürün kategorime girmiyor. Ama kullanım sonrası saçlarda muazzam değişiklik oluşturduğu kesin 💚

Evet gelelim yeni şampuanına..

Normalde Gliss'in tüm şampuanları buram buram koksa da,bu şampuanına daha bir hayran kaldım. Diğer  markaların şampuanlarında saçlarda kalıcı koku bırakmak gibi bir özellik görmedim. Ancak Gliss'in şampuanları buram buram kokuyor. Özellikle mor şampuan ağır bir parfüm sıkmışcasına koku yayıyor ve duştan sonra da saçınızda  o güzel o koku uçmadan kalıyor.
İçerisindeki sıvılaştırılmış keratin saçın daha yumuşak olup kolay şekillenmesini sağlarken, saçıda besleyip canlandırıyor. Bu şampuan harika dediğim bir ürün olmadı bugüne kadar. Ama marka olarak Gliss'in güvenle kullanılabilecek bir ürün olduğu kanaatindeyim. 
Bu üründe hayran olduğum birşey varsa da, o da buram buram olan kokusudur. Bu arada dipnot olarak eklemek istediğim birşey var. Çoğu şampuanın sadece kapak kısmına koku sürüldüğü, ancak içerisinde az miktarda koku olduğu 😌   Satıcıdan duymuştum :)

Bu arada kokuların saça zararı var mı yok mu tartışılır. Ama her bayanın da saçlarının buram buram kokmasını istediği bir gerçek :)
Hoşçakalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogda Ara