İzleyiciler

Translate

14 Ekim 2017

Kaş kontürü- Dolgu Ve Kıl Tekniği Hakkında

Merhaba,
Bayanların yeni trendi kaş kontürü hakkında yazmak istedim bugün de.
Günümüz yaşam şartlarından dolayı ve bunun getirisi olan yoğun stresten dolayı kaş dökülmesi, azalması gibi sorunlarla karşılaşabiliyoruz artık. Yanlış kaş alımı ve buna bağlı kaş küsmesi diye nitelendirdiğimiz durumlarda mevcut. Çoğu zaman serumlarla, bitkisel yöntemlerle kaşlarımızı eski haline getirmeye çalışsakta bazen başarılı olamıyoruz. Geriye, kaş kontürü gibi yöntemler kalıyor.
Estetik ve güzellikte tanıtım pazarlamada alanında çalışmış biri olarak bu konuda bilgi vermek istedim. 
Kaş kontürü, kalem şeklinde ucunda bir iğne bulunan malzemeyle uygulanır. Deri altına kişinin kaş ve ten rengine uygun boya enjekte edilir. Ama dövmeyle karıştırmamakta fayda var. Çünkü dövme gibi ömür boyu kalıcı değildir ve kesinlikle yapay durmaz. 
Dolgu Tekniği ; 



İşlemden önce uzman tarafından kalemle kaş çizilir ve kullanıcı tarafından onaylandıktan sonra işlem başlar. 

Dolgu tekniği kıl tekniğine oranla daha yapay dursa da kalıcılığı daha fazladır. İlk işlemden sonra kaş yoğun bir şekilde boyanmış şekilde ve birazda ıslak görünümlü bir hal alır. Dikkat çekici bir şekildedir. 1 hafta içerisinde boyanan yerler kabuk bağlayıp dökülmeye başlar. 10-15 gün içerisinde 2. işlem yapılır. Rütuş işlemi   hem uzman estetisyen hem de işlem alan için daha kolaydır. Yüzüne uygun çizilmiş kaş şeklinin üstünden tekrardan işlem uygulanır ve dolgu işlemi tamamlanmış olur. 
Kaş 1 ay gibi kısa bir sürede tamamen doğal bir görünüme kavuşur ve kendi kaşınızdan ayırt edilemez hale gelir. İşi bilen veya uzman olmadıkça, sadece kaşınızı boyadığınızı düşünebilirler. Yüz ifadesine ayrı bir güzellik katıp sizi çok mutlu edebilecek işlemlerden biridir. Ancak, kesinlikle araştırıp uzman ellerde gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
Kıl Tekniği;  


Görselde de görüldüğü gibi, daha doğal bir görünüm isteyenler için kıl tekniği uygundur. Mevcut kaşlarınızdan neredeyse ayırt edilemeyecek doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Kaşa paralel olarak çizilen çizgiler kaşınızla bütünleşmiş izlenimi verir ve yapay bir görüntü oluşturmaz. Ne kadar az kaşınız olursa olsun kıl tekniği sayesinde doğal ve istediğiniz şekildeki kaşlara ulaşabilirsiniz. 

Ortalama olarak 2 yıl kaşlarınızı bu şekilde kullanabilirsiniz.

Mutlu günler 💕







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogda Ara