İzleyiciler

Translate

3 Kasım 2020

Rosacea (GülHastalığı) Roza İçin Etkili Tedavi Yöntemi

Merhaba, özellikle hassas ciltle de çok karıştırılan roza gül hastalığı, kişinin yüzünde kızarıklığa ve görünür kan damarlarına neden olan bir rahatsızlıktır. En çokta açık tenli kişilerde görülen bu rahatsızlık kişiye ciddi üzüntü ve stres yaratabilir. Özellikle sıcak-soğuk geçişlerinde üzüntü veya öfke anında yüzün daha çabuk hassaslaşıp kızarması kişiyi güç durumlara sokabilir. Özellikle bu rahatsızlık  yüzünden ben de bir sürü krem ve losyon denedim. Maalesef çoğu etki etmedi. Tedavisi yok ancak etkileri azaltılabilir bir hastalık olarak görülen roza için size etkili bir krem önerim var.



Dr İbrahim Yılmaz sedef ve egzama kremi;
Krem 50 ml. 
1 Ay rahatlıkla kullanabilirsiniz. 
İlk günden itibaren yüzdeki pütürlüğün ve kızarıklığın azaldığını görebiliyorsunuz. 
Yüzünüz daha yumuşak ve pürüzsüz görünmeye başlıyor. 
Şu anda 1,5 aydır kremi kullanmaktayım ve yüzümde ciddi bir değişiklik ve iyileşme söz konusu. 
Kremi 3 ay kullananlar rozanın tamamen geçtiğini belirtiyor. 
Pahalı kozmetik ve kremlere boşuna para vermeyin derim. 
Fiyatı; 48,00 tl 
Çok çok memnun kaldığım ve inanarak severek kullandığım bir ürün. Bu yüzden paylaşmak istedim. Maalesef ürün içeriği hakkında bilgi sahibi değilim. Ancak tedavisi konusunda çok eminim. 
Ürünü Konya'da kliniği bulunan Doktor İbrahim Bey'in Doğalzane eczanesinden aldım. Öncelikle gidip muayene olabilirsiniz. Ayrıca bütüncül tedavi yaklaşımıyla birçok hastalığı tedavi ediyor. Farklı tedavi yöntemleri mevcut. Rozası olan bir bireyin illaki farklı alerjleri de oluyor ve birbirini tetikliyor. Bu yüzden önce problem nedir onu iyice araştırmanız gerekiyor. Başka bir yazımda, ürtiker tedavisi için sunduğu yöntemleri de paylaşacağım.  Ayrıca size kolaylık olması açısında linkide paylaşıyorum. 
https://dribrahimyilmaz.com/


Şimdilik Hoşçakalın...

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogda Ara